Empreses membres de Respon.cat es troben per compartir anàlisi del moment actual

Empreses membres de Respon.cat es troben per compartir anàlisi del moment actual

logo_Respon.cat_3linies

Dimecres va tenir lloc una reunió d'empreses membres de Respon.cat per analitzar la situació actual que es viu a Catalunya i el paper de les empreses, especialment des d'una òptica de Responsabilitat Social, que és la missió de l'associació.

Una vintena d'empreses molt diverses per dimensió, sector i localització van poder debatre sobre el paper del món empresarial i de les organitzacions en la societat en contextos complexos com l'actual.

Després de mostrar la preocupació pels fets ocorreguts aquests darrers dies, els participants van compartir les diferents situacions sobre com cada empresa es pot veure afectada en aspectes molt diversos, incloent la relació amb el propi equip, les relacions amb clients, proveïdors i altres partenariats, o la comunicació, tots aspectes clau de l'RSE.

Per això es va creure convenient fer una trobada interna amb les empreses membres per compartir com s'està abordant la relació empresa-societat des d'un punt de vista empresarial i de l'RSE, amb el focus posat en els riscos que es poden donar en la relació amb els diferents grups d'interès.

Es va valorar que la millor contribució que es podia fer des de Respon.cat era crear marcs de trobada entre les empreses i contribuir que aquestes puguin gestionar la relació amb la societat seguint pautes d'RSE.

Atesa la complexitat del moment, es va considerar que les empreses podien contribuir a aportar serenitat i, cadascú en el seu context i amb les respectives capacitats, contribuir a generar marcs d'entesa, de diàleg, de corresponsabilitat i d'empatia.

Us podria interessar també

Dia internacional de la gent gran. Sabies que…

Amb motiu del Dia Internacional de la gent gran que se celebra l’1 d’octubre Respon.cat vol destacar algunes dades rellevants que posen de manifest que cal abordar l’envelliment des d’un punt de vista empresarial.

Tota la informació del programa RSE.Pime

Una oportunitat per a les pimes RSE.Pime és un programa d’implantació de la Responsabilitat Social a les PIMES catalanes Està promogut per Respon.cat, el Consell de Cambres de Comerç i el Departament

Seminari tècnic Innovació en RSE (inici)

Seminari tècnic Innovació en RSE (sessió 1)