[Responsabilitat Global] Atenció PIMES: Nova convocatòria RSE.Pime · Juny 2021

 

[ca] Si no veus correctament aquest butlletí: Versió català JUNY 2021
Responsabilitat Global

Aquest butlletí mensual té per objectiu ajudar a promoure la cultura de la Responsabilitat Social en empreses i organitzacions

AVUI 16h. Carlota Pi online a l’acte RSE.Pime: “RSE i Pimes, marcar la diferència”

  • Carlota Pi, cofundadora i directora executiva d’Holaluz, parlarà sobre “RSE i Pimes, marcar la diferència“, a l’acte RSE.Pime el proper 30 de juny a les 16.00h en streaming.
  • Durant l’acte es llançarà la propera edició de l’RSE.Pime, una nova oportunitat per a les pimes catalanes per fer un salt en la gestió de la seva Responsabilitat Social.
  • Es podrà visualitzar incrustat al web de www.respon.cat.
 

El proper 30 de juny a les 16.00h celebrarem en streaming l’acte de llançament de la nova edició de l’RSE.Pime i tancament de l’edició 2020.-2021.

Durant l’acte comptarem amb la ponència inspiradora de Carlota Pi, amb més de 15 anys d’experiència professional en el sector de les elèctriques en l’àmbit nacional i internacional, i amb un llarg palmarès de premis i reconeixents en innovació, creativitat, emprenedoria i direcció d’empreses.

Carlota Pi va ser la ideòloga d’Holaluz, un projecte que gestiona la seva Responsabilitat de manera integrada i que té un propòsit: canviar el món a través de la transformació del sector energètic col·locant el client al centre de les decisions per a construir una relació a llarg termini basada en la confiança. Un propòsit que activen connectant persones a l’energia verda.

Carlota Pi exposarà una visió empresarial trencadora, fresca i disruptiva amb la seva passió i convicció habituals. No us ho perdeu: 30 de juny 16.00h en streaming!

Es podrà visualitzar incrustat al web de www.respon.cat.

 

Atenció Pimes: Darrera oportunitat per inscriure’s a l’RSE.Pime 2021-2022

 
  • Fins al 21 juliol segona tanda per inscriure’s a l’RSE.Pime, per a pimes catalanes que vulguin desenvolupar el seu propòsit.
  • Un pla d’acció en RSE en 10 sessions en línia i dues consultories in company.

 

 

El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants.

PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA

RSE.PIME 2021-2022

Durant mig any, directius de pimes es reuneixen un cop al mes en un grup amb totes les organitzacions participants per aprofundir en el sentit empresarial de l’RSE i desenvolupar el propi Pla d’acció.

Es faciliten eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental  a partir  de  la  implantació  dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització.

Treballem el propòsit de les pimes per alinear-lo amb el model de negoci i així crear valor i reforçar les relacions de confiança amb els grups d’interès des de la conherència i la gestió integrada.

Més informació Sol·licitud inscripció

L’RSE.Pime està promogut per Respon.cat, amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç i la Cambra de Comerç de Barcelona.

✅    RSE.Pime és un programa pràctic d’implantació de la Responsabilitat Social a les Pimes catalanes

✅    Les empreses participants disposen d’un Pla d’acció a mida per mitjà d’un procés de 10 tallers grupals i dues consultories a l’empresa.

✅    Està promogut per Respon.cat, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç i la Cambra de Barcelona.