31.1.23

Jornada Lleida “Els reptes actuals de la Responsabilitat Social de les empreses i l’activisme empresarial”. Presentació del llibre "Planta't", de Josep Santacreu.

  • El proper 7 de febrer Respon.cat i la Cambra de Comerç de Lleida organitzen una sessió sobre els reptes actuals de la Responsabilitat Social de les empreses i l’activisme empresarial.
  • Josep Santacreu, conseller delegat de DKV assegurances, president d’honor de Respon.cat i i autor del llibre “Planta’t. Crisi climàtica, boscos i salut humana“, farà una exposició sobre aquets tema.

Inscripcions

Ens els darrers anys van augmentant les empreses que integren la responsabilitat social en el seu model d’empresa i l’estratègia corporativa. Els Objectius de Desenvolupament Sostenible marca un full de ruta i el mercat cada cop és més exigent. També les persones, especialment els joves professionals, valoren treballar en organitzacions que tinguin un sentit de propòsit que doni sentit a la seva tasca.

Amb aquest acte, volem convidar les empreses lleidatanes a seguir avançant en aquest camí, alhora que mostrar iniciatives que en els propers mesos es volen portar a terme en una matèria cada cop més rellevant per a la solidesa de les empreses.

PROGRAMA

17.00h Benvinguda

  • Els Objectius de Desenvolupament Sostenible i el propòsit empresarial. Josep Maria Canyelles, expert en RSE i coordinador de Respon.cat

17.10h Ponència

  • Planta’t. Crisi climàtica, boscos i salut humana. Dr. Josep Santacreu, conseller delegat de DKV Assegurances i president d’honor de Respon.cat

17.40h Col·loqui obert.

  • Obril el col·loqui amb intervencions de tres empreses lleidatanes membres de Respon.cat: Biosca, Bioverd i lersis

18.05h Tancament

  • Rafel Oncins, director d’RSC de Pujol PlusFresc i president de Respon.cat
  • Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida