4.2.23

Canyelles, Fornt i Mullor debaten sobre empreses amb propòsit a les #TardesFIDEMBBVA #propositempresarial @respon_cat @FundacioFidem @grup_efebe













  • Gran èxit a la darrera sessió de #TardesFIDEMBBVA!
  • Canyelles va aportar el model d'empresa amb propòsit en virtut de l'aliança entre Respon.cat i Fidem.
  • Respon.cat contribueix a fer avançar que les empreses amb propòsit sigui un model àmpliament conegut i generalitzat.

Ahir, 2 de febrer, les sòcies i amigues de FIDEM ens vam reunir a l'Hotel Alimara, on Josep Maria Canyelles i Pastó, coordinador de Respon.cat, Anna Fornt, fundadora i directora de Grup Efebé i Mercè Mullor, consellera delegada de Mullor Facility Services, van parlar de la innovació i sostenibilitat en relació a les empreses amb propòsit en aquesta darrera jornada de #TardesFIDEMBBVA.
 
Olga Escriu Mateu, membre de la comissió de sòcies i directora de Solucions a BBVA, va iniciar l’acte presentant les ponents i les seves empreses. A continuació, la nostra sòcia, advocada i membre de la Comissió de Dones de l'ICAB, Andrea Accuosto, va conduir la taula rodona.


Els participants van iniciar la conversa aprofundint en el concepte "empresa amb propòsit", debatent sobre la importància de marcar uns objectius clars i no desvincular-se'n. Van remarcar clarament que una empresa amb propòsit mira al llarg termini, cosa que pot implicar negar-se a certes propostes que, econòmicament parlant, poden ser rendibles a curt termini. Van coincidir que la coherència és un pilar fonamental d'una empresa amb aquesta naturalesa i que, si els nostres valors, raons i objectius són clars, al llarg termini acabarem guanyant. El propòsit és un canvi cultural que hem d'anar construint de mica en mica com a societat.


Podeu visualitzar el vídeo sencer:



I accedir a cadascuna de les qüestions: