Els representants de les cambres de comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu, de les patronals FOEG i Pimec i del Fòrum Carlemany, abans de fer públic…
Els representants dels empresaris gironins defensen que tenen veu pròpia i que no ha de coincidir amb la dels dirigents de Barcelona. (Foto: ACN)
Girona

Els empresaris gironins es desmarquen de la patronal i donen suport al dret a decidir

El grup Impuls per Girona, format per representants de Foment del Trebal, PIMEC, les cambres de comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu i el Fòrum Carlemany, es desmarquen de la patronal catalana en un manifest pro sobiranista.

RedaccióActualitzat

Els empresaris gironins han fixat aquest divendres el seu posicionament entorn del procés sobiranista en un manifest en què mostren la seva "total adhesió" i "suport incondicional" al Pacte pel Dret a Decidir. Un gest que arriba pocs dies després que els dirigents de Foment del Treball i la CEOE es van voler desmarcar del procés sobiranista i es van limitar a demanar diàleg i estabilitat.

Els empresaris gironins diuen que ells tenen la seva pròpia veu, així com una realitat i un tipus d'empreses diferents de les de Barcelona, i que no té per què coincidir amb el missatge donat per la patronal a Barcelona.

Entre els firmants del manifest hi ha la branca gironina de Foment del Treball així com PIMEC, les cambres de comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu i el Fòrum Carlemany, units dins el grup Impuls per Girona (GIG).

La plana major de l'empresariat gironí assegura que aquest pronunciament ha de ser "un punt de partida" i animen més entitats i organitzacions a sumar-s'hi per donar suport al manifest aprovat.

Anar al contingut