21.9.14

Materials audiovisuals interactius de la UOC sobre lideratge responsable

  • Ahir vam enregistrant materials audiovisuals interactius de la UOC sobre lideratge responsable, una acció en col·laboració amb Respon.cat.
  • Trobareu la crònica de l'experiència al blog de Respon.cat.
Després de la firma del conveni de Respon.cat amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) per a desenvolupar iniciatives d’interès mutu, ja ha començat la col·laboració en el Màster Universitari de Responsabilitat Social Corporativa, tant en la difusió com la implicació d’empreses catalanes per a treballar-hi els seus casos d’RSE.

Ahir es van enregistrar uns Diàlegs UOC, que seran un material audiovisual per al nou Màster Universitari d’RSC, que començarà aquest proper 15 d’octubre. Tal com ja vam informar, la Universitat Oberta de Catalunya ha llançat el primer màster oficial que es fa a Catalunya sobre RSC. Es farà en català i en castellà, i el fet de ser online permetrà arribar al públic català, espanyol i llatinoamericà.

Aquest és un primer pas de la col·laboració entre Respon.cat i la UOC, i el resultat esperat és un magnífic material audiovisual, de 50 minuts, però que els participants al Màster podran visualitzar segons menú, de manera que podran seleccionar les diferents intervencions o accedir a altres continguts. Tota una aposta de la UOC per desenvolupar tècniques avançades per als seus cursos de més interès.



Els protagistes del material audiovisual: Canyelles, Aira, Lavado, Mullor, Lloreda i Santacreu
Els protagonistes del material audiovisual: Canyelles, Aira, Lavado, Mullor, Lloreda i Santacreu

Han intervingut en els Diàlegs UOC, Josep Santacreu, Mercè Mullor, Josep Maria Lloreda, i Josep Maria Canyelles. El periodistaToni Aira ha fet la presentació i moderació. Posteriorment a l’enregistrament dels Diàlegs, es van fer sengles entrevistes a José Antonio Lavado i Josep Maria Canyelles, en tant que dos dels autors dels materials del Màster alhora que consultors d’aquesta primera edició. Per part de la UOC s'ha comptat amb la presència avui d'Àngels Fitó, directora d’Estudis Economia i Empresa, Eva Rimbau, professora d'Economia i Empresa, Eva González, mànager dels Estudis d'Economia i Empresa, i Lluís Garay, coordinador del Màster.
Josep Maria Canyelles des de darrere de les càmeresJosep Maria Canyelles, coordinador deRespon.cat, intervé en els Diàlegs UOC com a expert en RSE. A més, ha estat entrevistat com a autor dels materials sobre el sentit actual de l’RSE i sobre lideratge responsable. Durant els darrers deu anys ha estat promovent l’RSE des del think tank Responsabilitat Global, treballant per tota mena d’organitzacions, privades, públiques o socials. A més, és soci fundador de Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat, i col·laborador de diferents universitats entre les quals la UOC.