Respon.cat posa en marxa un butlletí electrònic. Ja tenim newsletter!

Respon.cat posa en marxa un butlletí electrònic. Ja tenim newsletter!

  • Després que al setembre es posés en funcionament la pàgina web de Respon.cat (Respon.cat ja té pàgina web), aquest novembre inaugurem el butlletí informatiu.
  • Durant aquests tres mesos ja s'havien publicat butlletins informatius de caràcter intern, restringits a les empreses membres. Ara es fa el pas a millorar la comunicació externa, amb un butlletí que tindrà versions en català, castellà i anglès.
  • Convidem totes les empreses compromeses o interessades en RSE a donar-se d'alta de la newsletter de Respon.cat per a mantenir un canal informatiu permanent.
Captura pàgina principal web Respon.cat
Captura pàgina principal web Respon.cat

Aquesta newsletter pública servirà per a fer arribar activament les informacions que es publiquen al web, i facilitar la comunicació de Respon.cat amb tots els seus grups d’interès, ja siguin empreses, particulars o altres organismes similars que arreu del món promouen l’RSE.

Qualsevol interessat es pot donar d'alta al butlletí. La periodicitat no és regular sinó que anirà vinculada als fets rellevants a comunicar, i no es preveu superior a mensual.

D'altra banda, les versions en castellà i especialment en anglès, pensades per a poder arribar als públics de fora de Catalunya, tindran una periodicitat menor, ja que no tindran correspondència quan correspongui a convocatòries d'actes d'interès local.

Amb la posada en marxa d'aquesta newsletter pública, es mantindrà el butlletí intern, que servirà per a informar d'aspectes més lligats al funcionament intern de l'organització, i que s'envia a totes les bústies que les empreses membres indiquin.

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

L’economia circular podria elevar el 30% la productivitat de les empreses

El Projecte Focus de l’RSE a Catalunya va determinar com una de les matèries rellevants l’economia circular per a contribuir a augmentar l’eficiència dels recursos i mitigar el canvi clomàtic.

Sense categoria

El com i el perquè es fa un Programa de Voluntariat d’empresa

Aquest matí ha tingut lloc a la seu de la Cambra de Comerç de Barcelona la tercera i última sessió del Seminari Progressar en el Voluntariat d’Empreses i organitzacions, organitzat

Sense categoria

Ampans i Caprabo obren el primer supermercat de Catalunya íntegrament gestionat per persones amb discapacitat

Ampans, empresa membre de Respon.cat, i Caprabo obren el primer supermercat de Catalunya gestionat íntegrament per persones amb diversitat funcional. Aquesta iniciativa pretèn tenir continuïtat generant ocupació de qualitat per