Respon.cat posa en marxa un butlletí electrònic. Ja tenim newsletter!

Respon.cat posa en marxa un butlletí electrònic. Ja tenim newsletter!

  • Després que al setembre es posés en funcionament la pàgina web de Respon.cat (Respon.cat ja té pàgina web), aquest novembre inaugurem el butlletí informatiu.
  • Durant aquests tres mesos ja s'havien publicat butlletins informatius de caràcter intern, restringits a les empreses membres. Ara es fa el pas a millorar la comunicació externa, amb un butlletí que tindrà versions en català, castellà i anglès.
  • Convidem totes les empreses compromeses o interessades en RSE a donar-se d'alta de la newsletter de Respon.cat per a mantenir un canal informatiu permanent.
Captura pàgina principal web Respon.cat
Captura pàgina principal web Respon.cat

Aquesta newsletter pública servirà per a fer arribar activament les informacions que es publiquen al web, i facilitar la comunicació de Respon.cat amb tots els seus grups d’interès, ja siguin empreses, particulars o altres organismes similars que arreu del món promouen l’RSE.

Qualsevol interessat es pot donar d'alta al butlletí. La periodicitat no és regular sinó que anirà vinculada als fets rellevants a comunicar, i no es preveu superior a mensual.

D'altra banda, les versions en castellà i especialment en anglès, pensades per a poder arribar als públics de fora de Catalunya, tindran una periodicitat menor, ja que no tindran correspondència quan correspongui a convocatòries d'actes d'interès local.

Amb la posada en marxa d'aquesta newsletter pública, es mantindrà el butlletí intern, que servirà per a informar d'aspectes més lligats al funcionament intern de l'organització, i que s'envia a totes les bústies que les empreses membres indiquin.

Us podria interessar també

La cinquena edició dels Premis de la Responsabilitat social de Catalunya reconeix sis empreses catalanes, un territori i una persona

Hospital Plató i Grup Alba guanyen els Premis Respon.cat 2020 a la trajectòria del compromís en responsabilitat social empresarial. El Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les comarques gironines,

Respon.cat signa un conveni de col·laboració amb La Unió Catalana d’Hospitals

El 8 de novembre de 2018, Respon.cat ha signat un conveni de col·laboració amb La Unió Catalana d’Hospitals.  El conveni té per objectiu promoure la gestió ètica i socialment responsable

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

Grup Tersa, empresa membre de Respon.cat, impulsa una campanya per promure la transició energètica “ara és el moment, fes el canvi”. Barcelona Energia és la comercialitzadora pública de l’àrea metropolitana de