RSE fonamental en temps de crisi                                

La Responsabilitat Social de les Empreses és una oportunitat de desenvolupament de les organitzacions i una estratègia de posicionament de rellevància creixent. 

En aquest sentit, la desacceleració econòmica pot fer disminuir alguns projectes o alentir-ne el ritme però no pot deixar al congelador un estil de gestió que ha començat a demostrar el seu potencial de canvi. 

Per això, el moment actual continua essent un moment fantàstic per a començar a integrar polítiques d’RSE i molt especialment en aquelles empreses que estan refent els seus plans estratègics. [...] Cal aprofitar per a fer un replantejament estratègic de l’empresa en el mercat i com a organització. L’RSE ens pot ajudar a captar noves sensibilitats en els diferents públics i a desenvolupar maneres intel·ligents de gestionar el canvi. 

è Llegir article sencer 

Josep Maria Canyelles
Promotor de 
Responsabilitat Global
Setembre de 2008
Enllaç:  www.collaboratio.net/newsletter/2008/09/10/01                    Castellano:  www.collaboratio.net/newsletter/2008/09/10/02   
Josep Maria Canyelles
jmcanyelles@collaboratio.net
( 670 600 223 
skype: jmcanyelles
Entreu-hi             
Aquest butlletí es fa en català i en castellà i el reben gratuïtament persones, empreses i organitzacions. 
Si coneixeu algú que li pugui interessar, reenvieu-li!  
Si us hi voleu subscriure o no el voleu continuar rebent, ens ho podeu indicar aquí: ALTA   BAIXA 

Presentació
Butlletins
Publicacions
Aquest butlletí mensual té per objectiu  ajudar a promoure la cultura de la          Responsabilitat Social
Entreu aquí al 
reportatge especial sobre voluntariat

Catalunya Voluntària facilitarà que el voluntariat català s’internacionalitzi

El voluntariat juvenil del món té la seu a Catalunya
Entreu als darrers articles i escrits 
è Cliqueu aquí

Podreu  accedir entre altres a:

Beneficis diferits. De ‘quid pro quo’ a ‘do ut des’ Estem passant de les relacions win-win (jo hi guanyo i tu hi guanyes) a les relacions triple guany, un win-win-win...                               
Gestionar la marca i la reputació professional No és fàcil presentar-se professionalment. Si formes part d'una gran marca, tu ets part d'un engranatge i en el fons la teva posició queda dismiS'engega l'RSE.-PIME, un ambiciós programa per a facilitar la implantació de l'RSE a les pimes catalanes

El Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el Consell General de Cambres de Catalunya, promouen el programa RSE.PIME, que té per objectiu la implantació de la Responsabilitat Social Empresarial a les petites i mitjanes empreses catalanes i el foment d’una nova cultura empresarial que millori la seva gestió.
Aquest programa, en una primera fase, preveu l’acompanyament personalitzat a 30 empreses, i facilitar així la incorporació de criteris d’RSE en els sistemes de gestió empresarials. Es tracta d’un procés dinàmic que s’ajusta a les necessitats de cada organització.

è Més info: www.rsepime.cat  
è Divendres 19: acte de presentació
Josep Maria Canyelles ha pres part en l'organització del programa en qualitat d'assessor tècnic de la Cambra de Comerç de Barcelona. 
30 pimes de diferents sectors, grandàries i territoris se’n podran veure beneficiades