Si no veus correctament aquest butlletí clica aquí­

Taller: l'RSE, un valor tangible per a l'economia social

El taller tindrà lloc aquest divendres 11 de desembre a Reus 
Us hi podeu inscriure i participar-hi

L’Organisme Autònom Desenvolupament Local de la Diputació de Tarragona organitza el taller Responsabilitat social Corporativa a les Cooperatives, amb la finalitat de promoure i sensibilitzar la seva aplicació en les empreses del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

L’objectiu del taller és fomentar la responsabilitat social en l’economia cooperativa, mitjançant l’assumpció voluntària de bones pràctiques en valors ètics com el desenvolupament social, la protecció mediambiental i el respecte als drets humans, valors que impliquen un desenvolupament sostenible i una millora de la competitivitat en els mercats.

Aquest taller va destinat a les persones que integren el món empresarial i cooperatiu, els agents socials, el personal docent i altres persones interessades en la implantació de la responsabilitat social corporativa.

Programa:
  • Recepció de les persones assistents
  • Inauguració del taller. Josep Maria Elorduy. Director de l’Organisme Autònom Desenvolupament Local.
  • Primera part del taller: “La Responsabilitat Social com a factor estràtegic de les empreses i dels territoris”. Josep Maria Canyelles. Promotor de Responsabilitat Global.
  • Pausa i cafè
  • Segona part del taller: “Valors tangibles per a l’empresa del segle XXI”. Xavier López. Director general de Clade, Grup Empresarial Cooperatiu.
  • Conclusions del taller


Data. 11 de desembre de 2009
Lloc: el taller se celebrarà al saló Noble del Palau Bofarull de Reus (carrer Llovera, 15, Reus)
Organitza: Organisme Autònom Desenvolupament Local de la Diputació de Tarragona Carretera de Valls 45, 43007 Tarragona
Tel. 977 249 488. Fax 977 242 192
E-mail: [email protected]
Díptic en PDF
Amb el suport de: Direcció General d’Economia Cooperativa i Creació d’Empreses, del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya

Jornada d'RSE al Raval

Aquest proper dilluns 14 de desembre al matí tindrà lloc una jornada d'RSE al Museu Marítim de Barcelona, promoguda per Impulsem SCCL amb un enfocament centrat en matèries laborals en el barri del Raval.

Més informació

Dia Internacional del Voluntariat

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional del Voluntariat ens plau convidar-vos a celebrar plegats aquest dia.

Dia: Dimecres 9 de Desembre a les 19h.
Lloc: Auditori AXA a l’Avinguda Diagonal, 547 de Barcelona.


ACTES
40+1 aniversari del Grup Cooperatiu TEB
El Grup Cooperatiu TEB té el plaer de convidar-vos a participar en l’acte commemoratiu del seu “40+1 aniversari” que tindrà lloc el pròxim 14 de desembre a la Casa Llotja de Mar...El voluntariat en família
Presentació del projecte "Voluntariat en família" que tindrà lloc el dilluns 14 de desembre de 2009, i que comptarà amb la intervenció del M. Hble. Sr. Jordi Pujol i Soley.

Presentació del nou xarxanet.orgEl proper 16 de desembre es presenta en públic el nou projecte xarxanet.org. S'explicarà de quina manera les entitats i els voluntaris poden aprofitar xarxanet.org en el seu dia a dia.


ALTRES REFLEXIONS

La premsa ha parlat: "Si és necessari, la solidaritat catalana tornarà a articular la legítima resposta d’una societat responsable".


Barça i identitatAvui han fet un debat d'aquests superficials sobre els enfrontaments futbolístics Barça - Madrid i totes les seves derivades. No han sabut sortir de premisses tramposes.

Les persones que opinem hem de ser prou dignes per esmenar-nosUs proposo la relectura d'aquest article que es va publicar ara fa un any, després que els Mossos d'Esquadra (Policia de Catalunya) torturessin una persona...

 

 

 

Josep Maria Canyelles
[email protected]
670 600 223
Presentació
Memòria ppt 2007
Memobloc 2006 2007 2008 2009
Llegiu altres continguts recents
reflexions
articles
newsletters
publicacions
RSA (públic)
RSO (ONL)
RSU (univ)
pimes
TSR territ.resp
bones pràct.
males pràct.
formació
esdeveniments
social
ambiental
drets hum.
concil
comunitat
llengua
voluntariat
laboral
diversitat
igualtat
transp
client
Aquest butlletí es fa en català i en castellà i el reben persones, empreses i organitzacions.
Si coneixeu algú a qui li pugui interessar, reenvieu-li!           ALTA         BAIXA