Si no veus correctament aquest butlletí clica aquí­

Participació ciutadana a Guayabal – Medellín - Colòmbia

Ha tingut lloc el Primer Fòrum sobre RSE "Guayabal, una Empresa Responsable", a la comuna més industrial de Medellín (Antiòquia, Colòmbia). La participació per a parlar dels reptes de l’RSE també ha servit per a conèixer amb major profunditat un model de participació ciutadana carregat de valors i il·lusions, i amb capacitat per empoderar la comunitat i conscienciar les persones. Són models de gran interès que trobem a faltar en societats europees que han vist empobrir la seva societat civil.

Colòmbia, Antiòquia i Medellín progressen

És un plaer poder conèixer la realitat d'un país com Colòmbia des de la interioritat de la quotidianitat, des dels barris, des de la gent que viu el seu dia a dia, des dels processos de participació ciutadana, i des de la il·lusió pel progrés. [continuar llegint article PDF]


Notes complementàries: Noticias desde ColombiaCon motivo de nuestra visita a Colombia, destacamos cinco noticias de actualidad de carácter múy distinto pero todas ellas relacionadas con la Responsabilidad Social.

Bon Nadal

Responsabilitat Global us desitja un Bon Nadal.

Si altres anys hem fet servir la imatge del tió de Nadal, icona popular d'aquestes festes, enguany farem servir un personatge més humà però igual d'escatològic: el caganer. En tot cas, no solament formen part de les nostres tradicions sinó que recullen un potent missatge ecològic, sobre els cicles de la vida.

Imatge vídeo Youtube caganer
Josep Maria Canyelles
[email protected]
670 600 223
Presentació
Memòria ppt 2007
Memobloc 2006 2007 2008 2009
Llegiu altres continguts recents
reflexions
articles
newsletters
publicacions
RSA (públic)
RSO (ONL)
RSU (univ)
pimes
TSR territ.resp
bones pràct.
males pràct.
formació
esdeveniments
social
ambiental
drets hum.
concil
comunitat
llengua
voluntariat
laboral
diversitat
igualtat
transp
client
Aquest butlletí es fa en català i en castellà i el reben persones, empreses i organitzacions.
Si coneixeu algú a qui li pugui interessar, reenvieu-li!           ALTA         BAIXA