Si no veus correctament aquest butlletí clica aquí­

Arriba el Marketplace de Catalunya (11-11-11)

Empreses i entitats socials catalanes pretenen fer un salt en les maneres de col·laborar
  • El desenvolupament de la Responsabilitat Social facilita passar de la filantropia als partenariats i les aliances estratègiques 
  • El 1r Marketplace de Catalunya (11-11-11) ja té la meitat dels espais ocupats amb empreses i entitats que volen compartir el valor que la seva col·laboració aporta a la societat. 
  • Un Consell Assessor amb els tres sectors, públic, privat i social, garanteix que es recullen les noves sensibilitats de totes les parts. Josep Maria Canyelles hi participa com a expert en RSE. 
  • En aquesta primera edició, el Marketplace es farà junt amb el Congrés Europeu de Voluntariat i compartiran el repte de reformular les estratègies col·laboratives. 
  • La iniciativa pren com a referència els que es fan a altres ciutats europees, després d’un intent pioner fa vuit anys. 
Projectes de col·laboració i networking

El Marketplace se celebrarà a la Sala Marquès de Comillas del Museu Marítim de Barcelona i disposarà de dos grans espais diferenciats:
  • Una fira on s'exposaran projectes de col·laboració entre empreses i entitats que ja estan en marxa actualment. En aquesta fira hi haurà una cinquantena d'estands en total.
  • Un espai d'intercanvi i networking. Aquest espai comptarà amb rondes de contactes de 3 minuts (speednetworking), taules de trobada d'uns 15 minuts a 4 o 6 bandes i sales de reunions on les empreses i les entitats puguin parlar detingudament de possibles futures col·laboracions. A més, hi haurà un mur d'exposició on tant empreses com entitats podran donar-se a conèixer.
Altres articles relacionats:

Administració, món empresarial i voluntariat s'uneixen en la iniciativa Marketplace

El Consell Assessor del Marketplace vetllarà per la qualitat de l'esdeveniment i garantirà que respongui a un interès compartit per als tres sectors

Una aliança entre els tres sectors per facilitar un salt col·laboratiu

El 1r Marketplace de Catalunya comença la seva singladura i ja té la meitat dels espais ocupats amb empreses i entitats que volen compartir el valor que la seva col·laboració aporta a la societat.

En aquesta primera edició, el Marketplace es farà junt amb el Congrés Europeu de Voluntariat i compartiran el repte de reformular les estratègies col·laboratives, ja que el desenvolupament de la Responsabilitat Social facilita passar de la filantropia als partenariats i les aliances estratègiques. A més, un Consell Assessor amb els tres sectors, públic, privat i social, garanteix que es recullin les noves sensibilitats de totes les parts.

Aquest Marketplace, organitzat per la FCVS amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Fundació la Caixa, no és un espai de trobada més per compartir experiències. El repte va molt més enllà, i per això suposa una aliança entre els tres sectors. Ja queden lluny els temps de les desconfiances mútues en què els sectors públic, privat i social es miraren de reülls els uns als altres [continuar llegint article a xarxanet.org]

Finalment es farà el Marketplace de Catalunya!

Logo Incavol
  • A l'any 2004 s'havia d'haver celebrat a Catalunya el primer Marketplace però el projecte va quedar oblidat.
  • Avui, el sector associatiu i de voluntariat, el sector públic i el sector privat s'han posat d'acord per impulsar-lo
Era l'any 2002, enmig del procés de tres anys que ens havia de portar a desenvolupar el voluntariat i el moviment associatiu per mitjà de certes iniciatives que acabaven en el Pla Nacional de l'Associacionisme i el Voluntariat  
[llegir article]
Josep Maria Canyelles
[email protected]
670 600 223
Presentació
Memòria ppt 2007
Memobloc 2006 2007 2008 2009
Llegiu altres continguts recents
reflexions
articles
newsletters
publicacions
RSA (públic)
RSO (ONL)
RSU (univ)
pimes
TSR territ.resp
bones pràct.
males pràct.
formació
esdeveniments
social
ambiental
drets hum.
concil
comunitat
llengua
voluntariat
laboral
diversitat
igualtat
transp
client
Aquest butlletí es fa en català i en castellà i el reben persones, empreses i organitzacions.
Si coneixeu algú a qui li pugui interessar, reenvieu-li!           ALTA         BAIXA