Si no veus correctament aquest butlletí clica aquí­

Al Congrés Europeu del Voluntariat s'està parlant d'enfocaments innovadors d'RSE

El II Congrés Europeu del Voluntariat incorpora continguts molt diversos sobre voluntariat però també abordarà molt intensament la Responsabilitat Social i ho farà amb enfocaments molt innovadors, com els Territoris Socialment Responsables, els partenariats, la Responsabilitat Social de les Organitzacions no lucratives, el Voluntariat d'Empresa i altres.
 
3. Nous models de Voluntariat: tractarà el voluntariat d'empresa
6. Nous models de col·laboració: tractarà sobre partenariats
7. Territoris socialment responsables: tractarà sobre TSR i sobre RSO
 
Us convidem a participar-hi!

Ja podeu participar al congrés obert!

Teniu a la vostra disposició 7 tallers online del II Congrés Europeu del Voluntariat amb continguts molt diversos sobre voluntariat i també sobre partenariats. Per participar us heu de donar d'alta i anar a tots els tallers que siguin del vostre interès:
 

Obertes les inscripcions al II Congrés Europeu del Voluntariat


Les persones que vulguin assistir al II Congrés Europeu del Voluntariat ja poden formalitzar la seva inscripció gratuïtament, així com presentar el seu projecte a l'espai Àgores d'experiències. El període d'inscripcions al Congrés presencial estarà obert fins al proper 25 d'octubre, així com també el termini de presentació de les Àgores d'experiències.

Les inscripcions al Marketplace, l'espai per promoure la col·laboració entre el món empresarial i el món social, es poden fer a través d'aquest formulari

Més informació: Pàgina web del II Congrés Europeu del Voluntariat congreseuropeuvoluntariat.gencat.cat


Articles

Jornada RSE Cloenda projecte Innova Temps de la comarca de la Selva

Aquest divendres 7 d’octubre de 2011 va tenir lloc al Consell Comarcal de la Selva la jornada de cloenda projecte Innova Temps, amb l'impuls de la Diputació de Girona.

El projecte Innova Temps (Promoció de Noves Formes d’organitzar el Temps de Treball en empreses de la comarca de la Selva) té per objectiu augmentar la competitivitat de les empreses.

Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global, hi va pronunciar la conferència "Millora de la gestió i la competitivitat: la Responsabilitat Social a les Empreses".

· Podeu llegir les piulades de twitter sobre la taula rodona posterior [llegir-ne més]
 

Emprenedoria - Nou MBA en Social Entrepreneurship i Postgrau d'Emprenedors Socials

Estic segur que comparteixes amb mi l'opinió que el sector social, cada dia més protagonista, té una oportunitat meravellosa per desenvolupar un model econòmic més just, sostenible i inclusiu. Em fa molta il·lusió presentar-te dos programes que pensem que poden ajudar enormement a aconseguir-ho: l'MBA en Social Entrepreneurship i el Postgrau d'Emprenedors Socials. Són programes virtuals a distància liderats per la UOC Business School i comencen el proper 19 d'octubre.

Tots dos programes seran molt pràctics: amb molts casos, eines i debats en línia liderats per experts. Cada participant tindrà l'oportunitat d'explorar el seu propi projecte d'emprenedoria (empresa) social o un d'in-company que serà acompanyat durant 3 mesos.

Pots veure la presentació en aquest vídeo (www.youtube.com/watch?v=3-J6PG4IqZg) i mirar els continguts a més info (pdf)
 
Josep Maria Canyelles
[email protected]
670 600 223
Presentació
Memòria ppt 2007
Memobloc 2006 2007 2008 2009
Llegiu altres continguts recents
reflexions
articles
newsletters
publicacions
RSA (públic)
RSO (ONL)
RSU (univ)
pimes
TSR territ.resp
bones pràct.
males pràct.
formació
esdeveniments
social
ambiental
drets hum.
concil
comunitat
llengua
voluntariat
laboral
diversitat
igualtat
transp
client
Aquest butlletí es fa en català i en castellà i el reben persones, empreses i organitzacions.
Si coneixeu algú a qui li pugui interessar, reenvieu-li!           ALTA         BAIXA