Si no veus correctament aquest butlletí clica aquí­

Noves Jornades de Responsabilitat Social

Reptes socials per a empreses responsables (divendres 19)

Encuentros Cruz Roja - EmpresasAquest divendres 19-10-12 tindrà lloc a Barcelona la “TROBADA CREU ROJA - EMPRESES” de 9:30 a 13:00 h. Aquesta nova iniciativa vol ser un espai d'intercanvi i reflexió sobre les necessitats socials que la Creu Roja detecta en el terreny i les possibles estratègies corporatives que els donin resposta. Aquesta primera trobada tractarà sobre els REPTES SOCIALS PER A EMPRESES RESPONSABLE” i tindrà com a ponents destacats, el dia abans a Madrid, José Carlos Diez i, a Barcelona, Josep María Canyelles. Estem segurs que aquesta trobada li aportarà informació d'interès i l'ajudarà a abordar el seu compromís social de la manera més enriquidora. Una societat cohesionada i pròspera només és possible amb la col·laboració conjunta d'organitzacions socials i empresarials. Compartir inquietuds i conèixer les diverses realitats és l'objectiu d'aquesta “TROBADA CREU ROJA - EMPRESES” i ens agradaria gaudir de la seva presència.

Junts ho fem possible. Inscrigui's ara. Places limitades.

Canyelles és el convidat del sopar-col·loqui de l'ACIDH: "Empreses compromeses amb la societat" (dilluns 22)


M'agradaria proposar-vos que em pugueu acompanyar en aquest sopar-col·loqui. Parlarem del compromís social de les empreses, de les empreses que saben tenir un quan, un on, un com, un per què, que sap connectar amb la societat, que sap anticipar-se al futur; de les empreses que es comprometen amb el seu temps i amb el futur de tots. A més, la vostra presència serà un reconeixement i un suport a la tasca d'aquestaa associació i fundació que fa un servei tan gran, pioner i únic per les persones amb intel·ligència límit.
Josep Maria Canyelles

Dilluns 22 d'octubre de 2012 tindrà lloc el proper Sopar Col·loqui de l'acidH.

En aquesta ocasió, la xerrada serà a càrrec del Sr. Josep Maria Canyelles i Pastó i portarà per títol  Empreses compromeses amb la societat.

La presentació anirà a càrrec de Ramon Terrassa, secretari de Família del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Canyelles és expert en Responsabilitat Social de les empreses, promotor de think tank Responsabilitat Global i soci de Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat. D'altra banda, des de fa un any és patró de la Fundació acidH.

Els ponents anteriors han estat el notari Juan-José López Burniol, l'expresident de la Generalitat de Cataluna Jordi Pujol, o el conseller de Cultura Ferran Mascarell.

Properes Jornades on participem

Jornades recents on hem participat:
Altres jornades interessants per a les properes setmanes:
Notes sobre Jornades recents:

Articles

Reflexions necessàries sobre governança a Responsabilitat Global

Foto Josep Maria Canyelles intervenint en una jornada
En aquestes darreres setmanes hem augmentat el nombre d'entrades en el bloc que porten l'etiqueta "governança". És evident que hi ha molts aspectes relacionats amb la governança del món, de l'economia, i d'Europa que requereixen una aproximació en clau de sostenibilitat i responsabilitat social. I sobretot, al llarg d'aquests darrers anys, convé una aproximació de sostenibilitat i RS tot allò que afecta les relacions Catalunya-Espanya, que ha estat un dels grans temes que hem abordat en aquestes reflexions [continuar llegint article i enllaç a altres articles sobre governança]

Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona

Excel·lents professors per al millor Postgrau

Us presentem els docents de la 8a edició del DP de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona que us ajudaran a desenvolupar-lo amb èxit. Clickant al damunt de la fotografia, podreu en la majoria dels casos escoltar-los i saber una mica més de cadascun d'ells.

I també: Novetats en el Postgrau semipresencial de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària

Altres noticies i reflexions

Turisme
Economia / Economia social
Monedes socials i complementàries
Innovació i sostenibilitat
Tercer sector
Llengua i cultura
Premis
Diversitat
RSA
Josep Maria Canyelles
[email protected]
670 600 223
Presentació
Memòria ppt 2007
Memobloc 2006 2007 2008 2009
Llegiu altres continguts recents
reflexions
articles
newsletters
publicacions
RSA (públic)
RSO (ONL)
RSU (univ)
pimes
TSR territ.resp
bones pràct.
males pràct.
formació
esdeveniments
social
ambiental
drets hum.
concil
comunitat
llengua
voluntariat
laboral
diversitat
igualtat
transp
client
Aquest butlletí es fa en català i en castellà i el reben persones, empreses i organitzacions.
Si coneixeu algú a qui li pugui interessar, reenvieu-li!           ALTA         BAIXA